Eva4Kids Organisatie

 

Stichting Eva4Kids Foundation

De Eva4Kids Fondation website is een initiatief van Stichting Eva4Kids Foundation met KvK nr. 67446043. Stichting Eva4Kids Foundation is een door de belastingdienst erkende goededoelen organisatie. De stichting is aanvankelijk in 2016 gestart als een SBBI. In 2019 heeft Eva4Kids Foundation de ANBI erkenning gekregen.

 

Kankerbestrijding

Het redden van kinderlevens is de kernwaarde van Eva4Kids Foundation. Eva4Kids kankerbestrijding was derhalve een logische stap die de Stichting heeft gezet. De website van Eva4Kids Foundation is voor iedereen een herkenbare plek waar kennis en innovaties samenkomen in de doelstelling van de Stichting.

 

Geld inzamelen voor kinderen met kanker

Wij kunnen geen indruk op je maken met een eeuwenoude geschiedenis, statige panden of de vele connecties met de groep notabelen van de wereld van oncologie of bestuursleden (dit is een knipoog naar het KWF). Maar misschien is dit juist een voordeel.

 

Waar wij goed in zijn is informatie geven over wat er reeds nu kan, maar hier bij ons (nog) vrijwel niet bekend is. Wij willen mensen motiveren om geld in te zamelen voor kinderen met kanker, om deze kinderen de meest innovatieve evidence based behandelingen te kunnen aanbieden die er op dit moment voorhanden zijn.

 

Wij wensen jouw donaties zo veel mogelijk te gebruiken voor innovatieve methoden van kankerbestrijding bij kinderen en de informatie daarover verschaffen. Wij kiezen daarom bewust voor een eenvoudige organisatie (zie hiernaast) met zo weinig mogelijk financiële lasten (zie onze jaarrekening). 

 

 

Wij garanderen:

 

"State of the art" evidence based innovaties in kankerbestrijding

Onafhankelijk bestuur (ook van de wereld van oncologie)

Maximale transparantie (alles zetten wij online)

Beleid voorkoming oneigenlijke reservevorming (tegengaan oppotten geld)

Belasting aftrek door ANBI status

 

 

 

 

 

 

 

 Zie ook:

 

 

 

Laat je inspireren!