Bereid je aanval voor!

Innovatieve screening

Bloedmarkers geven snel antwoord op de vraag "heb ik kanker of niet".

 

Innovatieve pretests

Voorbereidende tests kunnen je inzicht geven welke medicatie aan zal slaan. 

 

Innovatieve voorbereiding

Een gezonde levensstijl die je weerstand verhoogt kan ervoor zorgen dat je slagingskans groter wordt.

 

Innovatieve behandelingen

Nieuwste behandelvormen zijn veel effectiever, efficiënter, hebben minder bijwerkingen, zijn veiliger en geven een grotere overlevingskans. Lees meer...


Bloedmarkers

Tomormarker is een bepaalde stof die in het bloed voorkomt bij kanker. Er zijn verschillende tumormakers die bij verschillende soorten kanker kunnen voorkomen. Sommige van deze stoffen komen bij slechts één soort kanker voor en kunnen deze dus detecteren.

 

Bloedtests op tumor markers zijn reeds een aantal jaren in de medische wetenschap beschikbaar, maar nog niet ingeburgerd in Nederland. Voor een klein bedrag kun je je laten testen op aanwezigheid van kankercellen. Deze tests zijn veiliger en sneller dan de huidige screeningmethoden en geven veel eerder aan dat er kanker aanwezig is. Artsen in Nederland zijn echter huiverig om deze test te gebruiken omdat het ze geen zekerheid geeft waar de kanker zich precies bevindt en wat ze in zo'n vroeg stadium moeten doen. Ook zijn er mensen die een verhoogde waarde van tumormakers hebben zonder aanwijsbare oorzaak. Tegenwoordig adviseert The American Cancer Association oncologen om hun patiënten te adviseren het eetpatroon aan te passen en zo langer te leven.

 

Er bestaan markertests voor bijvoorbeeld dikke darm kanker, prostaatkanker, longkanker en veel meer.

De test op borstkankermarkers bijvoorbeeld detecteert reeds 2 miljoen cellen ter vergelijking met 4,5 biljoen cellen bij een positieve mammogram.

 

http://oncoblotlabs.com

 

Pretests

Er zijn tests op de markt die het type kanker dat iemand heeft te testen tegen bekende medicijnen om te zien of de behandeling aan zal slaan. 

 

Zo'n test is de RGCC ONCOSTAT PLUS Test. Deze test screent de kanker tegen 98 soorten medicijnen (bijvoorbeeld chemokuren) en 45 soorten natuurlijke componenten, om te zien of de behandeling echt aan zal slaan. Het test ook 72 tumor-gerelateerde genen. 

 

Zo'n test is heel belangrijk omdat mensen resistentie ontwikkelen tegen chemokuren: hun lichaam leert om het gif ervan steeds beter uit het lichaam te verwijderen. Dit is een natuurlijke verdediging van het lichaam, maar kan ook nadelig zijn. Als de arts blind medicijnen inzet tegen kanker, kunnen de niet werkzame medicijnen ervoor zorgen dat je lichaam resistent wordt tegen de werkzame medicijnen die je later samen met je arts uitprobeert.

 

Link naar de test:
http://www.rgcc-genlab.com/?tests

Complete lijst van substanties die ONCOSTAT PLUS test:
http://www.rgccusa.com/files/1714/1342/7247/List-of-all-Test-Peformed.pdf

 

DNA-TEST

Zoals gezegd test de RGCC ONCOSTAT PLUS ook 72 tumor-gerelateerde genen. Er zijn talloze bedrijfjes die dat doen, bijvoorbeeld het Nederlandse iGENE. Vaak is aan de test een persoonlijk leefstijladvies gekoppeld. De bedoeling van de test is om de kans op kanker op te sporen nog voordat deze zich ontwikkeld heeft en daarop te anticiperen.

Levensstijl

Steeds meer mensen streven een gezonde levensstijl na. Voeding en beweging zijn de twee belangrijkste pijlers

 

lees meer...

 

 

Het opkrikken van je weerstand geeft kanker ook minder kans. De onderstaande methodes trachten dat te bewerkstelligen. Vooral wanneer patiënten met kanker de zeer agressieve therapieën moeten verduren, kunnen hun vitamine niveaus zijn uitgeput. 

 

 

Protocol for High Dose IV Vitamin C
http://www.riordanclinic.org/patient-care/therapies/vitaminc/
http://www.doctoryourself.com/RiordanIVC.pdf

How to make your own liposomal vitamin C
http://qualityliposomalc.com/styled-3/index.html

 

Protocol for High Dose Oral Vitamin C
https://www.chrisbeatcancer.com/high-dose-vitamin-c-protocol-for-cancer